E themeluar më 1987

Jemi themeluar në vitin 1987, si  punëtori e pavarur artizanale për prodhimin e pajisjeve te kromit për banjo në Ingji.

Ndërmarrje prej vitit 2002
Në vitin 2002 jemi rritur në ndërmarrje e cila si veprimtari bazë ka prodhimin e pajisjeve të kromit për banjo dhe përveç prodhimeve tona ofrojmë asortiment të gjerë të gjërave për banjo me qëllim që blerësve ti ofrojmë gjithçka që iu nevojitet për pajisjen e plotë të banjove.
Lokacioni

Fabrika jonë e prodhimit dhe objekti për shitje me shumicë gjenden në Ingji në rrugën Car Dushani – e shkurtër nr.15, ku mund të na vizitoni çdo ditë pune prej 7-15h.

Asortimenti prodhues

Kulluesit (Standard, Të thatë), Grila të dyshemesë, Elementet shtesë, Kanale dushi, Dyer për vaskë, Galanteri për banjo e të tjera.

[dt_small_photos height=”200″ width=”200″ margin_top=”0″ margin_bottom=”0″ number=”12″ orderby=”recent” category=”slivnicislajd”]