Rreth neve

Jemi themeluar në vitin 1987. si punëtori e pavarur artizanale për prodhimin e galanterisë së kromizuar

Kulluesit

db Metaleks kompletet paraqesin marrëdhënie të përkryer të cmimit dhe kualitetit, përvec kësaj janë ideale për të gjitha llojet e nyjeve sanitare, për çka dëshmon lista jonë e pasur e referencave.

detalisht…

Kanalet e dushit

“Borinni” kapaku parandalon aromat e pakëndshme nga kanalizimi edhe kur uji avullohet nga kulluesi. E punuar nga materialet më kualitative (ABS) dhe çeliku i pandryshkur.

detalisht…

Katalogu

Kulluesi i thatë

Ju prezantojmë kulluesin e thatë me Borinni kapakun. Stop aromave të pakëndshme! Zgjidhje intelegjente në parandalimin e aromave të pakëndshme!

Dush kanalet- Tiles
RISI! Dush kanalet TILES. Të dedikuara për njerëzit me shije të hollë.
tilestuskanalicametaleks01