За нас
Основани сме 1987. година како самостојна занаетчиска продавница за производство на прохромска галантерија за купатила во Инѓија.
Сливници

db Metaleks комплетите претставуваат совршен однос на цената и квалитетот, освен тоа, идеални се за сите типови на санитарни јазли, а доказ за тоа е нашата богата референтна листа. На располагање ви се мноштво комплети, во зависност од типот на решетката, висината на сливникот и на елементите за нагодрадување.

детално…

Tуш канали

“Боринни” клапната ги спречува непријатните мириси од канализацијата дури и кога водата ќе испари од сливникот. Изработена е од најквалитетни материјали (ABS) и од нерѓосувачки челик.

детално…

Каталог

Сув сливник

Во го претставуваме сувиот сливник со Боринни клапна. Стоп на непријатните мириси! Интелигентно решение за спречување на непријатни мириси!

Tуш канали- Tiles
НОВO! Tуш канали TILES. Наменети за луѓето со префинет вкус..
tilestuskanalicametaleks01