Oснованo 1987
Основани сме 1987. година како самостојна занаетчиска продавница за производство на прохромска галантерија за купатила во Инѓија.
Претпријатие од 2002.
2002. година прераснавме во претпријатие чија основна дејност е производство на прохромска галантерија за купатила, а покрај сопственото производство нудиме и широк асортиман на материјали за купатила како би им понудиле на нашите потрошувачи се што им е потребно за комплетно опремање на купатилото.
Локација
Нашиот производствен погон и продажбата на големо се наоѓаат во Инѓија на улица Цара Душана – кратка бр. 15, каде можете да не посетите секој работен ден од 7-15ч.
Производствен асортиман
Сливници (Стандард, Суви), Подни решетки, Елементи за надоградување, Туш канали, Врати за кади, Галантерија за купатила и останато.
[dt_small_photos height=”200″ width=”200″ margin_top=”0″ margin_bottom=”0″ number=”12″ orderby=”recent” category=”slivnicislajd”]